Anna Englisz

Z wykształcenia i zamiłowania specjalista ds. żywienia człowieka, dietetyk, założycielka kulinarno – poradnikowego serwisu www.napolslodko.com. Ukończyła Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka (SGGW) oraz podyplomowe Studium Pedagogiczne (SGGW). Miłośniczka zdrowego odżywiania na co dzień i kulinarnego szaleństwa od święta. Mama małej alergiczki, partnerka cukrzyka (typ 1). Autorka tematycznych publikacji w prasie i internecie. Częsty gość audycji radiowych jako ekspert.
Pracuje z klientami indywidualnymi, parami oraz całymi rodzinami. Specjalizuje się w dietach dla osób z cukrzycą, insulinoopornością, dla par starających się o dziecko, kobiet w ciąży, karmiących piersią. Prowadzi szkolenia i warsztaty dla firm oraz szkół.
http://www.napolslodko.com/

Polecane artykuły

Dziecko

Wełna owcza – zastosowanie i właściwości

Wełna owcza to włókno uzyskiwane z sierści owiec. Cechuje się karbikowatością i łuskowatością, dzięki czemu wykorzystywana jest do wytwarzania wyrobów włókienniczych. Owcza wełna pozyskiwana jest w wyniku strzyżenia owiec. Zatem

Kobieta

Jak wzmocnić włosy – kosmetyki zawierające kolagen

Zdrowe, mocne włosy to zdecydowanie jeden z ważniejszych kobiecych atutów. Dodają kobiecie pewności siebie oraz przyciągają wzrok niejednego mężczyzny. Często jednak zdarza się, że pomimo prawidłowej diety i odpowiedniej pielęgnacji,