Anna Englisz

Z wykształcenia i zamiłowania specjalista ds. żywienia człowieka, dietetyk, założycielka kulinarno – poradnikowego serwisu www.napolslodko.com. Ukończyła Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka (SGGW) oraz podyplomowe Studium Pedagogiczne (SGGW). Miłośniczka zdrowego odżywiania na co dzień i kulinarnego szaleństwa od święta. Mama małej alergiczki, partnerka cukrzyka (typ 1). Autorka tematycznych publikacji w prasie i internecie. Częsty gość audycji radiowych jako ekspert.
Pracuje z klientami indywidualnymi, parami oraz całymi rodzinami. Specjalizuje się w dietach dla osób z cukrzycą, insulinoopornością, dla par starających się o dziecko, kobiet w ciąży, karmiących piersią. Prowadzi szkolenia i warsztaty dla firm oraz szkół.
http://www.napolslodko.com/

Polecane artykuły

1_Slider

Co spakować do bagażu podręcznego?

Podróże na odległości setki czy tysiące kilometrów nikogo już nie dziwią, w dobie samolotów i aut mamy możliwość bez problemowo poznawać nowe miejsca, kraje czy cuda natury takie jak pustynie dżule i inne.

Kobieta

Spójrz mi w oczy by Sephora

    Wyrazisty trend w makijażu? Precyzyjny makijaż oczu, wypracowane rzęsy i wystylizowane powieki. A żeby olśnić wszystkich (i nadać nowy wymiar powłóczystym spojrzeniom), Sephora przygotowała dla nas mnóstwo praktycznych